Geir Amsjø

Certified Scrum Trainer, Agile coach

Om Geir

Geir har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen i mange ulike roller. Han har vært utvikler, prosjektleder, testleder, kvalitetsansvarlig og linjeleder for å nevne noen. Metodikk og prosessforbedring har alltid vært hovedinteressen, og siden 2003 har fokus utelukkende vært på smidig systemutvikling og Lean. Geir er en svært erfaren kursholder og har veiledet/coachet en rekke norske selskaper innen smidig.

Geir er også en mye brukt foredragsholder, han blogger og arrangerer konferanser. Han sitter i styret for Smidigkonferansen og er initiativtaker til Smidig Digitalisering av Offentlig sektor.

Kontakt Geir

Vurderinger

Solid faglig tyngde

Rated 5,0 out of 5
21. mai 2024

Geir har en fantastisk evne til å knytte eksempler fra virkeligheten inn i materialet. Eksempler vi som har jobben en stund selv har kjent på kroppen. Han er grundig og tar seg god tid til å forklare årsak til metodikken vi ble opplært i.

Kåre Slettnes
Verified

Certified Scrum Master kurs

Rated 5,0 out of 5
21. mai 2024

Geir er en veldig flink formidler og deler av sin kunnskap og erfaring på en god måte. Kurset var godt satt sammen med variasjon av presentasjon og aktivt gruppearbeid som gjorde at det var givende og interaktivt, samt at det var tid og rom for spørsmål og oppfølging. To intense og kjempespennende dager som ga en a-ha opplevelse og påfyll. Anbefales på det sterkeste!

May Linn Sveum
Verified

Legg igjen en vurdering